De site is bijna klaar. Het heeft een tijdje geduurd om de site te vertalen maar dat is bijna achter de rug. Op sommige plekken zal de vertaling er nog wat naast zitten. Dit omdat sommige woorden lastig te vertalen zijn naar het Nederlands maar ook omdat tijdens het vertalen de context ontbreekt. In de komende zal de vertaling dan ook nog worden nagelopen en waar nodig worden aangepast. Vind je ergens tekst die onjuist is betaald laat het dan even weten, dan zullen we het zo snel mogelijk aanpassen.

Voor dit moment is de site klaar voor een volgende fase. Deze fase richt zich vooral op het gebruik van de site. Het gedeelte zoals u dat als gebruiker ziet wanneer u deze website bezoekt zal in de komende dagen dan ook op sommige punten veranderen. Uiteindelijk moet het een gemakkelijk te gebruiken tool zijn voor zowel ouders om scholen te vergelijken als ook voor scholen om zichzelf te presenteren.

Iedere school heeft op hun pagina dezelfde velden ter beschikking. Dat vergemakkelijkt de vergelijking voor ouders. Deze velden bestaan bijvoorbeeld uit het slagingspercentage, aantal leerlingen, aantal leerkrachten, aantal man/vrouw, etc. Naast deze standaard velden zijn er ook vrije velden die scholen zelf in kunnen vullen, op deze informatie kan niet worden vergelijken maar wel worden gezocht. Ook kan een school foto’s en video’s uploaden om hun presentatie meer vorm te geven.

Heeft u als ouders of als school suggesties voor velden die u zou willen zien? Laat het ons weten dan zullen wij kijken of wij deze kunnen integreren in de site.